مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت اپارتمان با مبایعه نامه

سلام مدت چهارماه شوهرم فوت کرده یک اپارتمان است که به صورت مبایعه نامه است 18 سهم ان مال برادرش است و 25 سهم ان متعلق به همسرم است این مبایعه نامه در دست برادرش است و اصلا به من نمی دهد وارث شوهرم من و دخترم و مادرشوهرم است من اصلا داخل مبایعه نامه را ندیدم این مبایعه نامه شوهرم در منزل مادرش گذاشته بود درهنگام مریضی شوهرم برادرشوهرم ان را به منزلش منتقل کرد انحصار وراثت کرده ام و درحال اجرای مهریه و تقسیم اموال از طریق اداره ثبت وشورای حل اختلاف هستم ضمنا در عقدنامه ام نوشته مبلغ 86 میلیون و در یک کاغذ عادی که صورت نامه مهریه است با امضای شوهرم و دو شاهد سه دانگ اپارتمان را متعلق به مهریه من قرارداده با این حال مهریه ام 14 عدد سکه و این 86 میلیون است ایا مهریه من همان سیصد میلیون می شود؟ و من برای اثبات مالکیت اپارتمان چیکار کنم ؟ و این کاغذ ارزش دارد و دادگاه در هنگام تقسیم اموال این کاغذ را مد نظر قرار می دهد؟و این اپارتمان درجایی ثبت نشده است و زمینش وقفی است و تنها همان مبایعه نامه است و من در این باره باید چه اقدامی کنم وحتی بنگاهی که این معامله صورت گرفته نمی دانم فقط ادرس اپارتمان را می دانم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به مدارک و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است برای مشاوره با وکلا تماس بگیرید توضیحات شما کامل نیست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

در دادگاه ضمن بررسی مدارک تصمیم گرفته میشود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با توجه به ادله ای که طرفین ارایه میدهند تصمیم گرفته خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دستنوشته قابل اقدام می باشد خارج از بحث مهریه