مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت الکترونیکی در دفترخانه

با سلام
من رو حساب اعتمادی که به شخصی داشتم ماشینم رو با تمامی مدارک و سوئیچ سپردم بهش که واسم بفروشه ، متاسفانه از اعتماد من سواستفاده کرد و با جعل در دفترخانه ماشینمو فروخت و پولی به من نداد و گوشیشو خاموش کرد

من درخواست کارشناسی کردم ، آیا کارشناس میتونه متوجه بشه که دفترخانه با عکس کارت ملی من تخلف کرده و ( اصل کارت ملی من ) اصلا موجود نبوده ؟ و شخصی دیگه جای من
( اثرانگشت ) زده یا خیر ؟

در ضمن در وکالت نامه تمام مشخصات و
( شماره تلفن همراه من ) ذکر شده فقط
《 اثر انگشت برای من نیست 》
مطمئنم دفترخانه با اینا همدسته اما به من میگه واستون پیامک رمز ارسال کردیم در غیر این صورت نمیتونستیم وکالت بزنیم
اما در اون تاریخ من از شخص که ماشینمو فروخته ، 3هفته بی‌خبر بودم و هیچ دسترسی بهش نداشتم که بگم کنارش بودم و رمز رو قایمکی برداشته
چطوری میشه بدون اینکه از دفترخانه واسه من رمزی ارسال بشه ، وکالت تنظیم بشه ؟

تورو خدا راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
توسط کارشناس خط و امضا جعل امضا و اثر انگشت مشخص خواهد شد
و انتقال سند و وکالتنامه باطل خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد