مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت در دفترخانه

سلام من امروز برای گرفتن گواهی امضا به دفترخانه ای در کرج مراجعه کردم بعد از اسکن اثر انگشت من گفتن که در تفرش شما با این مشخصات در سال 98 ماشینی فروخته اید بعد از این که من اعلام کردم که اصلا من تفرش نرفته ام شماره دفتر خانه رو به من دادن و من با اون دفتر خونه صحبت کردم رییس دفتر خونه به من اعلام کرد که اشتباه شده و از این موارد زیاد است بعد با رییس دفتر خانه که من در کرج مراجعه کرده بودم صحبت کرد ولی مسئول دفتر خانه کرج قبول نکرد که کار اشتباه ایشان رو اصلاح کنه الان من چه مراحلی رو باید طی بکنم که این جعل امضا اصلاح بشه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید به دفتر اسناد رسمی واقع در تفرش مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون سردفتران استان مرکزی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله کار درست دفترخانه کرج انجام بده شما باید حضور پیدا کنید و مشکل خود را رفع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرای انتظامی کانون سردفتران پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به کانون سردفتران و دفتریاران مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دفتر اسناد رسمی واقع در تفرش مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دفتر خانه اسناد رسمی در تفرش مراجعه و موضوع را حل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دفتر خانه اسناد رسمی در تفرش مراجعه و موضوع را حل نمایید