مشاوره حقوقی رایگان - زدن تاریخ قولنامه به گذشته - مخفی کردن اصل قولنامه -جابجایی زمین بر اساس قولنامه دستی

1-یک قواره زمین 600 متری در روستا که فاقد طرح هادی بود سال 75 خریداری کردیم وگفتند تاریخ را به گذشته بزنیم که بنیاد مسکن اگر اومد از زمین بابت خدمات کسر نکند من متولد 48 هستم تاریخ را زدیم 54 و مالک و شهود وشورای محل هم امضا ومهر کردن الان هنوز مالک یا فروشنده زنده هست ولی فرزندانش میگوید تو 6 ساله بودی زمین خریدی واقعیت را بالا گفتم مگر 6 ساله نمی توان ملکی بنامش خرید تازه قولنامه با دست خط خودم هست
2- ضمنا اصل قولنامه را یکی از برادران برداشته و میگفت یا یک قواره را بده به من ویا اینه رفته قولنامه جدیدا صوری تهیه و به بهانه که میخواهیم انحصار وراثت بکنیم یک قولنامه صوری درست کرده در صورتیکه سال 93 ما انحصار وراثت کردیم وجزئ اموال پدر نیومده ومن کپی دارم ولی پدرم رحمت خدا رفته ولی مادرم ودوتا از برادران دیگه اومدند شاهدی پیش فرزندان فروشنده دادند که زمین مال من هست
3- یک قولنامه یکی ازدادشم داره که با دست خودم هست که بالای زمین من 600 متر دیگه از همان فروشنده خریده که در زمان حیات پدرم اومدند زمین پایینی که مال من بود فروختند ومن که اعتراض کردم گفتند حالا زمین بالایی که خریدیم تو بردار که این موضوع هم مورد تایید مادر و سه تا از داداشهایم هست
ودعوا سر زمین بالایی هست ک دروتا برادرهایم یکی بنام پدرم و دیگری بنام خودش دارد هست
خواشمند است در 3 موارد بالا یعنی تاریخ خرید گذشته ومخفی کردن اصل قولنامه وجابجایی زمین جداگانه راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و