مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

با سلام لطفا راهنمایی کنید
ما چهار خواهر و پنج برادریم و یک مادر ک پدر هم سال 89 فوت شده آن زمان یک دوتا از خواهرم زمزمه ی سهم ارث داشتن ک بنده بعنوان برادر سوم رفتم بنگاه یکی از آشناها و بصورت صوری قولنامه بنام مادرم تنظیم کردیم و یکی بنگا ار امضای پدرو زد و ازون زمان ده سالی میگذره حالا کار به مشکل خورده و برادر بزرگ یکی از دوتا خانه را نزدیک به پانزده ساله که نشسته و قصد بلند شدن هم نداره حتی به زور همگی میگن اما انگار ن انگار و مادرم هم پشتیبانشه و میگه از پدر مدرک داره ک خونه ها بنامشه منظورش همون قولنامه ی جعلیه .الان تکلیف وی میشه میتونیم شکایت کنیم و قانونی اقدام کنیم و آیا در این صورت برای بنده که قولنامه جعلی ساختم و دادم به مادرم ان زمان،دردسر ساز نمیشه سپاسگزارم یک راهنمایی اساسی کنید خیلی فکرم مشغوله با تشکر

پاسخ ها :

عدم تخلیه ملک ارثی توسط برادر قولنامه جعلی ملک عدم تخلیه ملک قولنامه جعلی ملک ارثی جعل قولنامه جعل ارث