مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری در مبایعه نامه

باسلام بنده 2سال پیش باغی خریداری کردم 400ملیون نقد دادم ودوفقره چک به مبلغ 100ملیون و200ملیون دادم ولی تاریخ انها درمبایعه نامه قیدنشده خریدار پس ازمدتی پشیمان شده وچکها رابه بانک نبرده شرط براین بود اگرچکهاوصول نشود معامله فسخ میگردد به نظر من درتاریخ چکها دستکاری کرده الان نمیتواند چکها رادردادگاه ارائه دهددست به دامن بنگاهدارشده‌ که نوه اش هست شکایت کرده که چکها رابه بنده عودت داده چون دربانک موجودی نداشته ونوه اش هم تاییدنموده وبه دادگاه احضار شده ابلاغیه ای که به من امده متوجه شدم یک تاریخ درمبایعه نامه اضافه شده ولی درمبایعه نامه من نیست وفروشنده اصلاچکها را ارائه نمیدهد وتقاضای فسخ قراردادوابطال وکالت رانموده ...الان تکلیف من چه میشود ایا بخاطر جعل اسناد شکایت بکنم یا منتظر دادگاه باشم که2ماه دیگراست ..ایا میتواند باشهادت بنگاه دار معامله رافسخ بکند البته بنگاهدار یک برگه گواهی عدم وصول چک ازخودش دستنویس کرده وبه دادکاه ارائه نموده ..لطفا مراراهنمایی بفرمایید قبلا ازراهنماییهای شما نهایت تشکر رادارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....