مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از اسناد مجعول

باسلام
آیا فردی که قیم بوده و جعل انجام داده باز هم از اسناد جعلی استفاده کرده و صاحب امضا شده و بعد به عنوان بدهی پرداخت کردن بدون اطلاع بقیه بیاد حساب و کتاب های مردم رو انجام بده بدون اطلاع داشتن دقیق از بدهی ها فقط به قصد این که بگه نیتم خیر بوده به دروغ و قبل از پرداخت کلانتری خواسته ایشان را بابت اظهارات درباره جعل جرمش چی میشه ؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست
اگر با فریبکاری پولی اخذ کرده باشد تحت شرایطی کلاهبرداری نیز محسوب می شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مجازات جرم جعل حبس و جیا جزای نقدی است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوالتان خیلی واضح نیست.
بسته به موضوع میتواند کلاهبرداری و جعل و استفاده از سند مجعول باشد.
حتما قبل از هر اقدامی با وکیل متخصص کیفری مشورت نمایید تا شکایت مناسب را مطرح نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جعل و استفاده از سند مجعول با توجه به اسناد و مدارک اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش به ابهام آمیخته شده است و نیاز به شفاف‌سازی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جعل و استفاده از سند مجعول و مجازات حبس و جزای نقدی

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. جعل و استفاده از سند مجعول حبس و جزای نقدی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری محقق شده است
و مجازات حبس و رد مال خواهد داشت
اگر جرم جعل محقق گردد و سپس جاعل اموال دیگران را با کلاهبرداری اخذ نماید و بعد اموال را مسترد نماید تاثیری در اصل جرم نخواهد داشت و فقط ممکن است با موافقت قاضی موجبات تخفیف مجازات گردد
و

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام جرم جعل و استفاده از سند مجعول در ضمن از قیمومیت عزل خواهند شد

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
با توجه به توضیحات نامفهوم شما میتواند کلاهبرداری جعل و استفاده از سند مجعول باشد
به نظر بنده باید حتما با وکیل مشورت داشته باشید