مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری برای فرار از مهریه

با سلام

بنده یک واحد آپارتمان شریکی با برادرم دارم که 3 دونگ آن به نام من است میخوام سهم خودم رو تا قبل از به اجرا گذاشتن مهر توسط همسرم صلح عمری کنم به نام مادرم سوالم این هست که بعد از صلح عمری می‌تواند سهم من رو بگیرد یا خیر؟
می‌تواند در سهم من مستاجر بیاورد و از منافع که اجاره گرفتن است بهرمند شود ؟

بنده چند ماه قبل 500 میلیون به حساب مادرم زدم میتوانم بگویم ملک رو توافقی با قیمت پایین‌تر خرید کردم تا فرار از دین نباشد ؟

ممنون میشم جواب بدهید .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند ثابت کند که انتقال صوری بوده صلح ابطال میشود سوال شما مبهم هست بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
بله با شرایطی امکانپذیر است

شما باید قرارداد تنظیم و سند مالکیت خانه را به صورت قطعی انتقال بدهید و

خیر در صورت انتقال مال خود ، قبل از صدور حکم قطعی مبنی بر مدیونیت شما ، جرم فرار از دین نمیباشد

ولی امکان ابطال معامله به علت صوری بودن انتقال ، با شرایط خاصی وجود خواهد داشت اگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
متنی تخصصی تنظیم گردد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اولین نکته ای به ذهن می‌رسد این نکته است که مهریه حق زن است و کار شما مصداق بارز فرار از دین و امکان ابطال تمامی این معاملات وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می شود از همان طریق صلح عمری اقدام به انتقال کنید . صلح عمری روش مناسب تری نسبت به بیع صوری است و قابلیت ابطال آن ، بسیار پایین است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید سهم خود را صلح نمایید مستحضر باشید که عقد صلح لازم و غیر قابل برگشت است اجاره دادن مال مشاع نیاز به رضایت تمام مالکین دارد و