مشاوره حقوقی رایگان - فرار از مهریه

باسلام. شوهرم برای فرار از مهریه ام که 70 سکه هستش. خونه خودشو بعداز قهر و ترک منزل توسط من، منتقل کرده به خواهرش.
و ادعا کرده که از خواهرش اجاره کرده. کرایه ماهی 100 هزارتومن و بابت رهن هم به خواهرش یه قطعه زمین کشاورزی داده.
خواهر ایشون هم خونه دار و مجرده و درامدی نداره.
2 دستگاه خودرو هم همسرم داره که اونارو هم زده به نام اطرافیانش.

من به زودی دادگاه دارم. میتونم بر اساس مبایعه نامه خونه و سند خودرو ها،این ماجرارو اثبات کنم و بتونم مهریه ام رو به طور کامل دریافت کنم؟
درضمن ایشون 2 حقوق هم دریافت میکنن.

پاسخ ها :

پرسشگر :

من از طریق ثبت برا مهریه اقدام کردم.
استعلامات نشون داد که یه خونه اش رو به نام خواهرش کرده. 2 خودرو خودشو هم منتقل کرده. و درحال حاضر یه خونه دیگرش رو منتقل نکرده و هنوز به نامشه که ادعا کرده مستثنیات دین هستش.

بعد از این برای وصول مهریه، به دادگاه مراجعه کردم از طریق درخواست وصول مهریه و اعسار از هزینه دادرسی به خدمات قضایی.

آیا مراحل رو درست انجام دادم؟
چون جایی خوندم اگه همسر چیزی به نامش نباشه باید از طریق دادگاه برای وصول مهریه اقدام کنم.

یا اینکه چون اموالش رو انتقال داده و هنوز یه خونه به نامش هست باید از همون ثبت، وصول مهریه رو پیگیری میکردم؟

نمیدونم مسیر رو درست رفتم یا نه.
فقط برگه اجرائیه گرفتم از دفتر ازدواجم و کارای مسدود کردن حسابها و توقیف اموال و استعلامات و ... رو از طریق ثبت انجام دادم.

بعد که متوجه شدم خودرو هارو انتقال داده به اطرافیان.
و یه خونه رو به خواهرش و خونه دوم رو هنوز نگه داشته و ادعا کرده مستثنیات دینه که رفع توقیف شه. چون بازداشت کردم این خونه رو.

بعد از این کارا، دیگه از طریق خدمات قضایی برای دادگاه درخواست وصول مهریه کردم.
درسته؟ یا باید وصول مهریه ام و باقی کارارو از همون ثبت پیگیری میکردم؟

چون من مدارکی دارم که انتقالاتش صوری بوده و مهریه ام رو یکجا میخوام. 60 سکه طرح جدید هستش.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با در دست داشتن مدارک و مستندات مثبت ادعای خودتان فرار از دین ایشان را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را
به طرفیت انتقال دهنده و انتقال گیرنده اقامه نمایید
و