مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط تلفنی

سلام دوستم با یه زن بصورت تلفنی در ارتباط بوده حالا شوهر زنه فهمیده و میخواد از شماره دوستم شکایت کنه.حالا امکان این هست ک دادگاه بهش اجازه بده پرینت خطشو بگیرن و پیامک و تماس هایی ک بینشون ردو بدل شده رو متوجه بشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پرینت خط برای رابطه نامشروع رابطه نامشروع تلفنی رابطه نامشروع پرینت خط