مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط برای رابطه نامشروع

سلام من دو ماهه با شوهرم مشکل دارم و به خونه مادرم اومده بودم و سه هفته هست برگشتم خونه و تو این دوماه به یه مردی فقط به عنوان رفیق درد و دل کردم و الان شوهرم شکایت کرده به عنوان رابطه نامشروع و دنبال گرفتن پرینت خطم هست ایا قاضی اجازه گرفتن پرینت خط منو میده بهش؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای شکایت رابطه نامشروع باید دلیل و مدرک داشته باشند و به صرف ادعا نمی توان درخواستی داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به صرف گفتگو عادی رابطه نامشروع محقق نمیگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر قاضی و دلائل ارائه شده دارد اصولا خیر