مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط برای رابطه نامشروع

سلام من چند وقته با شوهرم مشکل دارم و شکاکه و ازم شکایت کرده برای گرفتن پرینت گوشیم ایا بدون مدرک یا چیزی ازم میتونه با شکایتش پرینت خطمو بگیره؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترم ؛؛؛
شرایط دریافت پرینت مکالمات همراه اول بصورت حضوری
حضور صاحب سیم کارت یا وکیل قانونی
تکمیل فرم درخواست ریزمکالمات
کارت شناسایی : شناسنامه جدید ،کارت ملی جدید

پرینت ریز مکالمات فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب می باشد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت شکایت امکان اخذ پرینت با دستور قضایی ممکن است.