مشاوره حقوقی رایگان - درمورد خلاف بین شرع

بادرود وسپاس ازوکلا وکارشناسان محترم که پاسخ مبذول فرمودند
ایا خلاف بین شرع درمعنا همان خلاف مقررات قونی است یا اینکه خلاف بین شرع بایدبراساس منابع و فتاوی مراجع باشد یعنی خارج از چهارچوب اصول دادرسی یا اینکه هردو لازم وملزوم یکدیگرند خلاف بین شرع همان خلاف قانون محسوب است
چنانچه درپرونده قتل گزارش کارشناس ابلاغ قانونی وفق ماده 161 ق ک انجام نگرفته ایا این همان خلاف بین شرع وخلاف اصول دادرسی هست یاخیر لطفا وبزرگوارانه پاسخ شفافترمبذول بفرمایید ممنون وسپاسگزارم جان فرزندم درخطراست امیدوارم دشمنتان نبیند ونشود

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دوست عزیز بهتره این موارد تخصصی را به ما وکلا بسپارید و خودتان اقدامی نکنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خلاف شرع بین یعنی خلاف نص صریح قرآن و احادیث معتبر و قواعد فقهی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید درخواست اعمال ماده 477 را مطرح نمایید و باید ابتدا رئیس دادگستری موافقت نماید و سپس پرونده به دیوان عالی کشور ارحاع داده خواهد شد و در صورت موافقت دیوان ، پرونده برای رسیدگی به شعبه هم عرض ارسال خواهد شد و