مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477 خلاف بین شرع

سلام طرف مقابل پرونده من درخواست ماده 477 به دادگستری استان دادن که اصل پرونده رو جهت گزارش و بررسی خواستن و در دادگستری استان با مطالعه پرونده درخواستشون رد شد و مجدداً همین درخواست رو به دادستانی کل دادن و صد درصد می‌دونم که دادستانی بدون اینکه اصل پرونده رو بخواد جهت بررسی و تطبیق با درخواستشون با توجه به درخواست و آرای صادره و بدون اینکه اصل پرونده رو بخوان گزارش خلاف بین شرع صادر کردن و پرونده من مالی حقوقی هست سوالم اینه آیا با توجه به اینکه درخواست رو به دادگستری استان دادن و رد شده در اصل پرونده گزارش رد ماده 47 7موجود هست که الان به دلیل گزارش صادر کردن دادستانی کل پرونده رو معاونت قضایی قوه خواسته مگر برای یک بار قابل بررسی نیست که کمیسیون معاونت قضایی ببین ؟ سوال بعد چقدر امکان دارد که معاونت قضایی با مطالعه اصل پروند گزارش دادستانی رو رد کنه ؟ سوال بعد اینکه مطمئن هستم دادستانی کل اصل پرونده رو جهت بررسی نخواست از استان و بدون خواندن اصل پروند گزارش صادر کرده آیا چنین کاری وجود دارد؟ ممنون از وکلای عزیز اگه لطف بفرمایند ممنون میشم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سلام .اعاده دادرسی از جمله دعاوی محسوب میشه که هر شخص میتواند جهت اعمال ماده 474 با مراجعه به دیوان عالی کشور درخواست تقدیم شود ولی امکان نقض احکام قبلی در چنین مواقع بسیار کم است