مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از ماده 477 جهت اعاده دادرسی

سلام و عرض ادب، خانمم در اثر کرونا فوت کردند و با شکایت پدرو مادر آن مرحوم جهت مطالبه مهریه، برابر حکم قطعی محکوم به پرداخت شدم. در یک پرونده دیگر با توجه به اسناد و مدارک ارائه شده ثابت نمودم که مهریه آنمرحومه را در عوض یک باب خانه صلح معوض نموده و رای قطعی ثابت شد و رای به ناحقی درخواست وراث داده شد. در دادگاه بدوی درخواست اعاده دادرسی دام که تایید شد ولی متاسفانه در دادگاه تجدید نظر استان نقض شده و به صراحت اعلام کردند که باید از طریق ماده 477 اقدام نمایم. سوالم اینه که روال پیگیری از نظر زمانه به چه صورت است و احتمال موفقیت با توجه به در دست داشتن دو حکم متضاد وجود دارد؟ ممنون و تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله احتمال موفقیت هست ولی زمان مشخص نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به تراکم پرونده و شعبه رسیدگی‌کننده دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر احتمالی وجود دارد اما نمی توان پیش بینی نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمال موفقیت وجود دارد لیکن مدت زمان رسیدگی مذبور قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری به صورت استثنایی اگر خلاف بین شرع و قانون باشد توسط رئیس قوه قضاییه راساً رسیدگی میشود که میتوانید از طریق دادگستری استان پیگیر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اعمال ماده 477 در صورت خلاف شرع و قانون بودن رای
صادره امکان دارد

و شما باید ابتدا به رئیس دادگاه تجدیدنظر درخواست نمایید تا ابتدا ایشان موافقت نماید و پرونده به دیوان عالی ارسال خواهد شد و
و دیوان عالی باید تجویز اعاده دادرسی را صادر نماید و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

روند طولاني و در صد تغيير اندك است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر احتمال گرفتن رای مثبت زیاده ولی با توجه به تراکم پرونده زمانش قابل پیش بینی نیس از طریق دادگاه تجدید نظر پیگیری کنین که به دیوان عالی فرستاده شه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورتی که رئیس قوه قضاییه رأی قطعی صادره از هریک از مراجع قضایی را خلاف شرع بیّن تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رییس قوه قضاییه برای این امر تخصیص می‌یابد رسیدگی و رأی قطعی صادر نماید.

شعب خاص مذکور مبنی بر خلاف شرع بیّن اعلام شده، رأی قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به‌ عمل می‌آورند و رأی مقتضی صادر می‌ نمایند.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله امکان موفقیت میباشد