مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اموال فروخته شده

سلام و خسته نباشید خواستیم بدونیم که اگر فرد فوت شده(سواد ندارد) تمامی اموال خودش رابه نام نوه های پسری اش بزند(پسر فوت شده) ولی بدون اطلاع داشتن دخترانش، دخترانش می توانند آن اموال را بگیرند؟ و بگویید ایا محدودیت سنی دارد فرد فوت شده که در چه سنی به نام نحوه هایش زده باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی...
باید دید فرد محجور بوده است یا خیر....