مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث

پدر بزرگم قبل از مرگ دارای بیماری بوده و در بیمارستان بستری و دارای مدارک در بیمارستان ها میباشد و درخواست طلاق مادر بزرگم در شورای حل اختلاف استان میباشد که پدر بزرگم در صدد طلاق بوده ولی الان مادر بزرگ و دایی کوچکترم که در آن زمان دانشجو بوده و خرج او را هم پدر بزرگم میداده ادعای مالکیت بر تمام ارث ها دارند و ادعا میکنند که از پدر بزرگم خریده یا بخشی از آن ها بهشان اهدا شده است ولی در اسنادی که رو شده چندین نکته میباشد اول اینکه شاهد ها ندیده اند پولی رد وبدل شده باشد و برای یک ملک چندیدن قولنامه تداعی شده است و شاهدین ادعا به یک بار امضا داشته ولی زیر تمامی اسناد نامشان و امضا شان موجود میباشد ایا میتوان از طریق بیمار بودن و همان اختلاف مادر بزرگم با پدربزرگم ادعای آنها را باطل کرد و لازم به ذکر است که دایی کوچکترم تمامی کارهای پدربزرگم را انجام داده بوده از مرخص کردن از بیمارستان تا کارهای دیگر و پدر بزرگم سواد نداشت الان وراث شکایت کرده ولی از چه راهی اقدام به ادعای خود بکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بطلان معامله بدهید و در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک و اطلاعات تکمیلی است .
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حجر پدربزرگ در زمان تنظیم قرارداد اثبات گردد معامله قابل ابطال است

و باید مشخص گردد که انتقال اموال به مادربزرگ در قالب چه نوع قراردادی بوده است بیع ، هبه ، صلح و ...
و سپس شما اقدام قضایی مناسب انجام بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که حجر پدربزرگ در آن تاریخ ثابت شود بله

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

باید حجر پدر بزرگ رو در آن تاریخ ثابت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالی که از پدربزرگتان باقی مانده ماترک متوفاست و وراث موجود حین فوت ایشان مطابق گواهی انحصار وراثت می‌توانند درخواست استعلام اموال و تقسیم ماترک کنند در این میان اگر کسی سندی یا برگ مالکتی داشته باشد ناچار به ابراز آن است و الا محکوم به تقسیم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای بطلان معامله اقدام نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است حضوری به دفتر وکیل مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثل بر صحت معاملات است اثبات خلافش با ادله اثباتی با مدعیست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام پاسخ نیاز به توضیح دارد که با پیام مقدور نیست

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

نسبت به ابطال معاملات اقدام نمایید.به دلیل حساسیت موضوع حتما از وکیل کمک بگیرید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
اسناد نامبرده قابل ابطال می باشند اگر شخص خبره و عالمی متصدی امور باشد!