مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

من وکالتنامه ای چهار سال پیش به همسرم دادم با شرایط قابل عزل و حق نداشتن توکیل وکیل(وکالت) برای 3 دنگ خونم برج 11 پارسال من عزلش کردم از وکالت حالا همسرم با مادرزنم اومدن یک قولنامه صوری نوشتن( بعد از فهمیدن اینکه من همسرمو عزل کردم ) که اون سه دنگو همسرم معاوضه کرده با یک خونه در روستا و تاریخ قولنامشو هم زدن برای برج 5 پارسال که بشه تاریخ قبل از موقعی که من همسرمو عزل کردم حالا اومدن وکالتنامه های قبلی رو از محضر گرفتن کپیشو و با این قولنامه صوری برای من الزام به سند زدن در حالی که صد درصد مطمنم بدون شک قولنامه ای که بینشون نوشته شده بعد از عزل همسرم نوشته شده و نکته دیگه در قولنامه شون زمین بایر معاوضه کردن با خونه ده چون من وقتی وکالتنامه دادم له همسرم خونه رو نساخته بودم و الان دو ساله خونمو ساختم در قولنامشون نه اسمی از خونه اومده که الان سه طبقه هستش و تمام امتیازات برق و غیره رو داره و فقط اومدن نوشتن اینقد سهم از اینقد سهم از کل سهمها که در مادر سند نوشته شده و نه قیمت نامه ای واسه ملک من اوردن در معاملشون نه ملک روستا و شاهدشونم برادر خانمم هست و داییشون که در هرکاری بگن این دایی امضا رو میزنه زیر برگشون به عنوان شاهد
در ضمن من یک طبقشو یک سالو اندی هست اجاره دادم و طبقه دیگشم اجاره هست پ دو طبقه خونمو اجاره دادم و نه مادرزنم نه خانمم حتی نیومدن ببینن اینخونه کجا هست یا چطور ساختمش
حالا من چکاری باید بکنم برای اثبات اینکه این قولنامه به کل صوری هستش و برای تاریخ دقیقش میشه درخواست خط شناسی داد و غیر از این چکارایی میشه کرد

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

نیازمند بررسی اسناد و مدارک و جزئیات موضوع است لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمایید