مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ملک مسکونی با باغ بدون اینکه در قولنامه ذکر شود

بنده ملک مسکونی خود را با یک قطعه باغ به متراژ 2100معاوضه کردم دریک تاریخ بنگاهی برای فروش مسکونی یک قولنامه فروش وبرای باغ قولنامه خرید تنظیم کرده بدون اینکه اسمی از معاوضه باشه حال بعد از 2سال برای دریافت سند به اداره ثبت مراجعه کردم که متراژ دقیق باغ را با جی پی اس زدن 370 متر اضافه شده وفروشنده باغ میگه پول این 370متر باید بدی سوال بنده اینه اگر به دادگاه بریم حق با من هست یا فروشنده باغ؟؟آیا میتوانم با اثبات معاوضه کاری بکنم؟؟

پاسخ ها :

معاوضه ملک مسکونی با باغ اثبات معاوضه معاوضه