مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ملک

من و همسرم در زندگی 5 ساله زنانشوییمون دو خونه خریدیم. یکیش قولنامه اب هست و بنام منه. خونه دیگه سه دنگ سه دنگه. در رهن بانکه و 2 سال و نیم دیگه قسط داره. شوهرم اصرار داره سه دنگش رو بده به من و من اجازه بدم اون خونه رو بفروشه.پول اون خونه فروخته شده هم مال خودش.حالا من باید چه شرایطی رو در قرار داد معاوضه ذکر کنم که بعدا ضرر نکنم. با توجه به اینکه از ازدواج قبلش ی بچه داره. بعد ها ادعایی نداشته باشه کسی. حتما باید در دفتر خانه نوشته بشه یا بنگاه هم رسمیت داره قرارداد نوشته شده؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
عارضم که ملک در رهن، قابل خرید و فروش نیست. برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی دارد به دفترخانه مراجعه کنید و اگر نداشته باشد صرفاً مبایعه‌نامه تنظیم کنید.
در هر دو حالت علاوه بر سند مبایعه‌نامه نیز تنظیم کنید و در آن تمام شرایط را ذکر کنید.
و اگر پولی پرداخت نشده صلحنامه تنظیم کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم قرارداد گزینه مربوطه را فعال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا متضرر نشوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ملک در رهن باشد نمیشود آن را نقل و انتقال داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
شما باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید
حتما با وکیل مشورت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است از انجام این کار خودداری نمایید. سه دانگ در رهن بانک قابل معامله و انتقال نیست . هر نوع معامله ملک در رهن باطل است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام تنظیم قرارداد نیاز به یک وکیل دارد و بسته به نوع قرارداد شما شروط در آن گنجانده می‌شود