مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک

درود، خسته‌ نباشید
بنده در سال 97 یه گوشی از یه موبایل فروشی قسطی خریدم، بعد گفت برای ضمانت مدارک شناسی (کارت ملی و شناسنامه) یا طلا پیش ما بذار بعد که تسویه کردی بیا تحویل بگیر، قسط های گوشی رو دادم همه رو، بعد مدارکم رو گرفتم ازش، ی هفته پیش رفتم یکی از بانک ها حساب باز کنم، متصدی بانک گفت سال 97 حساب داشتی شما، بعد چک کرد گفت اون موقع 40 میلیون وام گرفتی شما!
من اون موقع کارت پایان خدمت هم نداشتم سرباز بودم، منم اصلا روحم خبر نداشت و بانک نرفتم،یارو موبایل فروش بهم زنگ زد چند روز پیش، کلا زد زیر همه چی که اصلا مدارک ندادی من، نمیشناسمت، کلی ام زبون درازی میکنه ک هر کاری دلت میخاد بکن، من دقیقا از کجا شروع کنم ک این یارو و عوامل بانک رو آدم کنم.
درضمن دام هم تسویه شده. تشکر وکلای عزیز.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از ایشان تحت عنوان سوء استفاده، اغفال و جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید