مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری با 5 گرم ماریجوانا

با سلام و احترام
شوهرِ من، سال 96 با 5 گرم ماریجوانا دستگیر شده که از کلانتری به دادسرا ارجاع داده شدن، و فقط فرمی رو که در اون قید شده خریدار بودن و مصرف کننده نبودن رو امضا کرده(همین)، پس از مدتی حکمی برای ایشون پیامک میشه، که متاسفانه پیگیری نمیکنند! و الان اطلاعی از اون حکم نداریم که چی بوده! در حال حاضر برای استخدام شغلی، درخواست گرفتن سو پیشینه کردیم و بسیار استرس داریم تا جواب بیاد، امکانش هست واسش سو پیشینه محسوب بشه ؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم محکومیت صادر نشده باشد مشکلی پیش نمیاد.
اگر حکم محکومیت صادر می شد تا الآن حسابهای بانکی وی توقیف و ممنوع الخدمات می شد.