مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد مجازات و سوپیشینه ای

باسلام وعرض ادب واحترام
دامادمون3 ماه پیش ،تو ماشینش (50 سونت هرویین،15 سونت شیشه،2 عدد قرص ترک یامتادون) توسط انتظامات دستگیر شد ،بعد توسط ایشون ب کلانتری وقاضی کشیک تحویل شد و 1 شب توبازداشتگاه و2شب توزندان (ب علت تاخیردر گواهی ضمانت)ولی بدون انگشت نگاری وعکس گیری ــ فعلا هم ازاون زمان ب قید ضمانت آزاده ،ابلاغیه اومده بهش واس یه هفته دیگ
ازطرفی جهت استخدام تو یه شرکتی نیاز ب گواهی سوپییشینه داره،آیا سابقه کیفری محسوب میشه؟ قبلا هم هیچ نوع سابقه کیفری،تعهد و... نداشته.
(البته بنده خدا دقیقا 3ماه بود ک گرفتار این بیماری شده بود حتی سیگار ب لبش نخورده ،(بعلت یه دشمنی قدیمی از طرف یه بی وجدان) وشکر خدا ازاون زمان تومدت 15 روز کمکش کردم کامل ترک کرد )

«باتشکر وقدردانی از شما وکلای محترم ک بی منت از وقتتون میگذرین و ب پرسشای همه ،جواب میدین » اجرتون با امام حسین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری محسوب نمیشه و در صورت استعلام مشکلی پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هنوز دارای سابقه کیفری موثر
نمی باشد
ولی بعد از صدور حکم قطعی دارای سابقه کیفری محسوب خواهد شد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

تا وقتی که رای قطعی بر محکومیت صادره نشه ، سابقه نداره.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به طرح سوال شما سابقه کیفری موثری محسوب نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای اینکه جرمی سابقه موثر کیفری محسوب شود ابتدا شخص باید در محاکم کیفری محکوم و حکم محکومیت ایشان نیز قطعیت یافته باشد لذا تا الان شما دارای سابقه کیفری نیستید اما بعد از صدور حکم این احتمال برای شما وجود دارد لذا حتی در صورتیکه سوء پیشینه برای شما نباشد در سجل کیفری شما باقی می‌ماند و

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام در صورت اثبات جرم، بله سابقه کیفری برای ایشان می شود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...از این بابت با این موارد ایشان فاقد سوء پیشینه می باشد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تا محکومیت قطعی نشده سو پیشینه نیست اما احتمال داره درج شده باشه الانم

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. خیر نگرانی ندارد.
صرفا از زمان قطعیت رای به بعد سابقه کیفری ممکن است ایجاد شود.