مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

سلام. دخترم و 17 سالمه و حتی از کوچیکیم هیچ علاقه ای به لباسای دخترونه یا لاک و..نداشتم و تیپ های پسرونه رو دوست دارم..سعی کردم این موضوع رو با خانوادم مطرح کنم ولی حرفای خوبی نشنیدم و به هیچ عنوان اجازه نمیدن برای تغییر جنسیت خواستم بدونم چیکار کنم از این وضعیت در بیام چون واقعا نمیتونم اینجوری ادامه بدم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

یک سال دیگر می توانید دادخواست صدور مجوز برای تغییر جنسیت بدهید و با آن عمل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تغییر جنسیت به دادگاه با ارجاع به پزشکی قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به پزشک متخصص مراجعه کنید
به صرف علاقه به پسر بودن نمی توان تغییر جنسیت داد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اجازه تغییر جنسیت و عمل قانونی آن را باید بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید حتما با یک دکتر روانشناس مجرب خانم و یک پزشک زنان و زایمان مجرب مشاوره کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید بعد از رسیدن به سن 18 سال در این خصوص اقدام نمایید