مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

سلام،آپارتمان 8 واحدی 4 واحد پارکینگ دارد،من از ابتدای ساخت 14 سال پیش ساکنم و در جای مشخص شده،طبق توافق پارکینگ داران طی این سالها پارک می کنم اما در صورت جلسه تفکیکی و سند جانمایی نشده،فقط شماره پارکینگ هست،یکی از پارکینگ داران جدیدا جای من را به زور گرفته و من را تهدید می کند و متورش را به گونه ای پارک می کند که کسی نتواند آنجا پارک کند از جنابعالی تقاضای راه حل دارم تشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در سند پارکینگ واحد مشخص باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و صورتمجلس تفکیکی می توانید پارک کنید.
شما می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تصرف عدوانی قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص تصرف عدوانی و ممانعت از حق و مزاحمت میتوانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان رفع تصرف عدوانی و تهدید می توانید شکایت کنید