مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت و سد معبر

با سلام و خسته نباشید
بنده چند وقت پیش یک واحدی رو خریداری کردم در شهرستان (کلا 2طبقه تک واحدی هستش که طبقه اولش مالکش هست) یه مغازه هم داخل همین ملک هستش که ماله پسر طبقه اولیه
این ملک کلا 1 پارکینگ داره که قید در سند بنده هستش اما این سوپر مارکتی از یخچال گرفته تا ویترین و چیزای دیگه ریخته تو پارکینگ بنده به صورتی که حتی راه رفت و آمد به سختی میشه استفاده کرد. بنده بهش گفتم وسیله هاشو جمع نمیکنه ایشون حتی کتبا تو قولنامه تعهد داده بود که بعد از پاس شدن چک اول که حدود 90روز پیش بود تمامی وسایل رو جمع آوری کنه اما نکرد متاسفانه بنده چکار باید بکنم؟
ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت رفع مزاحمت شکایت نمایید