مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف پارکینگ اختصاصی و جبران ضرر و زیان

سلام و عرض ادب.بنده یکی از مالکین آپارتمان 6واحدی هستم و همه پارکینگ مشخص دارن.یکی از همسایه ها3سال پیش فقط با کسب نظر شفاهی که آیا همه انباری میخوان(بدون جانمایی و صورتجلسه کردن) اقدام به خرید پنل گچی کرد و به علت خالی بودن پارکینگم اونها رو در قسمتی از پارکینگم قرار داد.2سال پیش منزلو اجاره دادم سال اول مستاجر پراید داشت میتونست پارک کنه ولی از سال دوم که سمند خرید امکان پارک نداشت چون کنار ستونه بتنی اصلی ساختمونه پارکینگم و در ماشین باز نمیشه.به کسی که گذاشته چندین بار گفتیم هی امروز فردا کرد و مستاجر با ناراحتی و اسیب به ماشین رفت.الان خودم اومدم نشستم ولی باز هم برنمیداره و میگه ماشینت کوچیکه!!(به عرض1.2وطول2.4متر از پارکینگم رو مصالح گذاشته)الان برای 1.احقاق حقوق خودم و2.احقاق حق اون مستاجر که انسان بسیار شریفی بود و در کل رفع تصرف و ضرر به ماشین مستاجر و الان تصرف پارکینگ خودم چه مراحلی رو باید طی کنم؟(با توجه به شاکی بودن تمامی4واحد دیگر از ایشان)اولین مرحله و تامین دلیل رو چجوری پیگیری کنم؟...و سوال آخر اگه وکیل بگیرم و مقصر بشه حق الزحمه وکیل هم به گردن این فرد متصرف هست؟ساکن تهران.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید سپس شکایت مبنی بر رفع مزاحمت و رفع تصرف علیه ایشان انجام دهید . حق الوکاله وکیل و کارشناس و سایر هزینه ها از محکوم علیه قابل وصول است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق الوکاله وکیل و کارشناس و سایر هزینه ها از محکوم علیه قابل وصول است و شما باید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید و سپس بابت رفع مزاحمت و تصرف عدوانی شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید سپس شکایت کیفری مناسب طرح کنید یا تمام امور را به وکیل بسپارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس می توانید طرح دعوی کنید