مشاوره حقوقی رایگان - امکان تشخیص قولنامه صوری باتوجه به نوع نگارش آن وجود دارد؟

اینجانب 20 سال پیش یک قولنامه در بنگاه نوشتم و هیچ شاهدی هم پای آن را امضا نکرده در متن قولنانه چند شرط نوشته شده که خریدار مبلغ 50 میلیون تومان را نقدا تحویل فروشنده کرده اما مستند پرداخت ثمن مثل پرداخت مبلغ از طریق چند فقره چک نوشته نشده و صرفا نوشته این مبلغ نقدا پرداخت شد و شرط دیگر هم این بود که خریدار باید ملکی را هم تحول فروشنده دهد و مبلغ 20 میلیون تومان را هم را بعدا بدون تعیین زمان پرداخت مبلغ یادشده به فروشنده بدهد اما اصلا مشخص نشده چه تاریخی فروشنده باید ملک را تحویل خریدار دهد تنها در قسمت زمان تحویل به خریدار نوشته شده در روز معامله و بنگاه دار هم که اکنون فوت کرده آن زمان گفت عمدا به این شکل قولنانه را نوشتم که صوری بودن آن مبرهن و واضح باشد اما نمی دانم به لحاظ حقوقی متن این قولنامه صوری بودن آن را نشان می دهد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورت تمایل تماس بگیرید تا قولنامه مذبور برسی گردد در صورت اثبات صوری بودن معامله باطل است و می توانید از مزایای آن بهره مند شوید