مشاوره حقوقی رایگان - ارث دایی به خواهرزاده

سلام در صورت در قید حیات نبودن مادر فردی در خانواده آیا ارثی از برادر ایشان به فرزندانشان می‌رسد؟اگر آن فرد خواهر و برادرهای دیگری داشته باشد آیا تنها به آنها ارثی میرسد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب سال شما تکراری است خیر تعلق نمی گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ارث دایی متوفی به همسرورفرزندان خودش وپدر ومادر خودش اگر زنده باشند میرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت فوت ، ابتدا ماترک به وراث در حین فوت طبقه اول خواهد رسید (
اولاد ، پدر ، مادر ، اولاد اولاد )

و اگر از وراث طبقه اول هیچ فردی موجود نباشد ارث به وراث در حین فوت طبقه دوم خواهید رسید
خواهر ، برادر ، جد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که خواهران و براداران دیگر در قید حیات باشند ارث به آنها خواهد رسید و به فرزندان خواهر و برادر از پیش فوت شده ارثی تعلق نمی گیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر متوفا در طبقه اول وارث نداشته باشد اموال وی به وراث طبقه دوم یعنی خواهر و برادران متوفا می رسد و بچه های خواهر در صورت فوف خواهر در صورت وجود سایر شرایط به قائم مقامی مادر خود ارث می برند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دایی خواهر و برادر داشته باشد اول آنها ارث می برند...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،طبقه دوم وراث شامل خواهر وبرادر هستند وتا وقتی متوفی دارای خواهریا برادر باشد به خواهرزاده یابرادر زاده ارثی نمیرسد مگرانکه فوت خواهر مذکور پس ازبرادرش باشد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
بله در صورتی که متوفی فرزند یا پدر و مادر یا خواهر و برادر داشته باشد به فرزندان خواهر و برادرهایش ارث نمیرسد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فقط به خواهران و برادران که در قید حیات میباشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمانی که از طبقه قبل کسی باشد به طبقه بعدی ارث نمیرسد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت وجود فرزندان نوبت به طبقات دیگر نخواهد رسید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله در صورت وجود برادر و خواهرای دیگر و فوت مادر قبل از ایشان، فرزندان خواهرِ فوت شده ارث نمیبرند