مشاوره حقوقی رایگان - ارث دایی به خواهرزاده

باسلام..دایی مادرم چند سالی هست که فوت کردن و مجرد بودن...این بنده خدا در زمان زندگی چون کر ولال بودن نوبتی پیش بستگانش وامیستاد...چند سال اخر زندگی یکی از برادرزاده هاش در خانه خودش از او نگهداری میکرد و چون زمین وباغ زیاد داشت از زمین وباغها هم مواظبت میکرد..بعد از فوتش برادر زدش هم فوت کرد...وبچهای برادر زاده زمین و باغهارو تصرف کردن و ادعا میکنن چون پدر ما از او مراقبت کرده اموال مال آنهاست..خواستم بدونم ایا به مادر بنده ارثی میرسه؟این دایی چندین برادر و خواهر داشت که همگی فوت کردن ..تعداد قبل فوت خودش و تعدادی بعد فوت خودش......از وراث فقط برادر زاده ها و خواهرزادها باقی ماندن...بنده چگونه میتوانم سهم ارث مادرم را بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید سهم الارث مادرتان را مطالبه کنید .
اگر مادر در قید حیات است خودش اقدام کند در غیر اینصورت فرزتدان مادر می توانند اقدام کنند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با اخذ گواهی انحصار وراثت ایشان،برادران یا خواهرانی که بعد از فوت ایشان در قید حیات بودن حق دارن تقاضای تقسیم ارث کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توانید سهم الارث مادرتان را مطالبه کنید . اگر مادر در قید حیات است خودش اقدام کند در غیر اینصورت فرزتدان مادر می توانند اقدام کنند.