مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پایان کار ملک خریداری شده

با سلام
ملک مسکونی از پدرم به ارث رسیده . ملک موصوف پارسال توسط پدرم خریده شده و پایان کار ندارد چندین دست خرید و فروش شده تا به پدرم رسیده . در قرارداد خرید پدرم ذکر شده مسئولیت تفکیک ملک به عهده خریدار (پدرم) است ولی از مسئولیت پایان کار چیزی گفته نشده و تفکیک ساختمان نیز به پایان کار نیاز دارد. با توجه به اینکه شکایات مدنی نتیجه خاصی ندارند.

چه نوع شکایت (کیفری) میتوانم دادخواست دهم در این رابطه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفری منتفی است دادخواست حقوقی دهید
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری متصور نیست باید قرارداد شما بررسی شود اصولا وقتی مسولیت تفکیک بر عهده پدر شما بوده اخذ پایانکار که از ملزومات آن می‌باشد هم بر عهده پدر شما ست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پدر شما متعهد شده اند حال شما چه شکایتی مد نظرتون هستش

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

باید دادخواست الزام به اخذ پایان کار بدین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه شکایت کیفری نتیجه نخواهید گرفت زیرا اصلا جرمی محقق نشده است

شما باید ابتدا درخواست انحصار
وراثت را مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص گردند

و سپس دادخواست الزام به اخذ پایان کار و الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و الزام به انتقال سند رسمی را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

یک وکیل

اطلاعات کافی نیست ولی به نظر فاقد وصف مجرمانه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخوست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی نسبت به ایادی قبل داده شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از شکایت کیفری نتیجه ای نخواهید گرفت ، ابتدا درخواست انحصار
وراثت را مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص گردند و سپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به اخذ پایان کار و الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و الزام به انتقال سند رسمی را به طرفیت فروشنده مطرح و پیگیری نمایید.