مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پایان کار و سند تفکیکی

سلام
ملک سه طبقه سه واحد مسکونی خریده ام فروشنده و مشاور املاک گفتند تمام مدارکش کامل و قانونی است، پس از اینکه سند بنام زدند مشخص شد کل سه طبقه یک سند دارد و بعلت اینکه پایان کار نداشته تفکیک نشده.
از چه کسی و چگونه شکایت و دادخواست بنویسم تا مسئول عدم دریافت پایان کار و تفکیک سند هر طبقه مشخص بشه ؟ پایان کار و تفکیک سند چطوری بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا زمانی که ساختمان گواهی پایان کار نداشته باشد، امکان انتقال رسمی سند از طریق دفترهای اسناد رسمی مهیا نیست.چطوز بنام شما شده است؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهار نظر حقوقی باید مبایعه‌نامه شما بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شما قید شده باشد هر واحد سند جدا دارد در این صورت طبق قرارداد می توانید طرح دعوا کنید
در غیر این صورت با توجه به اینکه سند نیز به نام شما تنظیم شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.