مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای اداره کار

با سلام
بنده علیه کارفرما در اداره کار طرح دعوی نمودم و ایشان محکوم به پرداخت حقوق معوقه بنده شدند، درخواست اجرای رای را دادم اما شرکت نه اجرائیه را پرداخت می نماید و نه مالی برای توقیف دارد، لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا می شود اموال اعضای هیات مدیره را در محکومیت آرای کارگری دریافت نمود؟ اگر نمیشود راهکار وصول مطالبات چیست؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

چنانچه متوقف است و قادر به ادای دیون خود نیست ورشکسته است و باید ورشکستگی خود را اعلام نماید. نمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی شرکت را مطرح نمایید

و در صورت عدم پرداخت ، شما میتوانید در اداره ثبت شرکتها ، درخواست انحلال شرکت را مطرح نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شرکت اموالی ندارد باید دادخواست صدور حکم ورشکستگی شرکت را به دادگاه حقوقی بدهید تا دادگاه حکم ورشکستگی شرکت راصادر کند.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
خیر از اموال شخصی اعضا هیات مدیره نمیتوانید توقیف کنید
صرفا از شرکت باید مالی بدست بیاورید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در واقع، قانون‌گذار استنکاف از اجرای رای قطعی هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما را جرم انگاری کرده و به کارگر این امکان را داده است تا در راستای وصول حقوق مالی خویش، بتواند با طرح شکایت کیفری در دادسرای محل وقوع جرم، به طرفیت کارفرما و تحت فشار قرار دادن وی، راحت تر به حقوق مالی خویش دست پیدا کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
اموال هیأت مدیره قابل توقیف نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از کارفرما شکایت کردید اموال خودش را باید توقیف کنید مگر اینکه شرکت بوده...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور حکم به ورشکستگی شرکت به علت عجز از پرداخت دیون را بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اموال از دارايي محكوم معرفي بفرماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اجراییه صادر و به محکوم علیه
ابلاغ شده باشد ، محکوم علیه مکلف است که ظرف 10 روز از ابلاغ ، مبلغ محکوم به را پرداخت نماید
و شما باید درخواست توقیف حساب های بانکی و اموال شرکت را نمایید

و میتوانید در اداره ثبت شرکتها درخواست انحلال شرکت را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
شرکت اگر تضامنی و مانند آن باشد در صورت عدم دارایی شرکت، امکان وصول مطالبات از اعضای شرکت وجود دارد
و السلام

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کیفری در دادسراعلیه او بابت تمرد از اجرای رای اداره کار مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کارفرما شخص حقیقی است خیر اگر شخص حقوقی است بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه صدور حکم ورشکستگی شرکت را بخواهید