مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام بنده مدت 4 ماه در یک شرکت کار کردم و بعد از 4ماه اخراج شدم بخاطر یک روز غیبت ، مدیر حق و حقوق من را نمی‌داد به اداره کار شکایت کردم محکوم به پرداخت شد و اعتراض زده و بخاطر محکومیت سفته های من که بابت حسن انجام کار بود را واخواست کرده ، وکیل گرفته و اولین جلسه در شورا حل اختلاف وکیل ش اومد گفت سفته ها را بعنوان شخص حقیقی طلب دارم ، ضمنا در بدو استخدام قرارداد و سفته سفید از من گرفت و دامادم نظامیه پشت سفته ها را امضا کرده، البته دوتا شاهد دارم همان دوتا خانم که در کارگزینی شرکت بودن را بعنوان شاهد معرفی کردم ، میتونم کاری بکنم یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و میشه بپرسم یه وکیل بخوام بگیرم چقدر هزینه گرفتن وکیل باید بدم. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص موضوع و صحت شهادت شهود با قاضی رسیدگی کننده است . باید اثبات نمایید سفته ها برای حسن کار بوده است. مبلغ سفته ها را نفرمودید . لیکن جهت اطلاع از تعرفه حق الوکاله می توانید به آیین نامه قانونی تعرفه حق الوکاه وکلا مراجعه نمایید. در گوگل سرچ نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه وکیل توافقی است بستگی نوع و درجه و تخصص وکیل تحصیلات او دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
نسبت به سفته ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست استرداد سفته ها را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید و وکیل ده درصد مبلغ سفته حق الوکاله دریافت می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی کنیم پرونده ما اول باید پرونده شما را مطالعه کنیم و بعد تصمیم بگیریم مشاوره تلفنی یا حضوری هم نیاز است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه خیانت در امانت علیه کارفرما تنظیم نمایید و اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال نمایید .
در صورتی که در استان تهران ، آذربایجان شرقی یا غربی و کردستان سکونت دارید با بنده در ارتباط باشید تا وکالت شما را بر عهده بگیرم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولا حق الوکاله دعاوی مالی حدود 10 درصد است از کل دعوا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت استرداد سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام می توانید دادخواست استرداد سفته نمایید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روی سفته نوشته نشده بابت تضمین؟ در قرارداد شماره سفته قید نشده ؟ در هر صورت شما باید تضمینی بودن سفته را اثبات کنید با اثبات رابطه کاری و رویه اخذ سفته ...با توجه به وصف تجریدی بودن اسناد تجاری این امر نیاز به ادله اثباتی قوی دارد.