مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری زمین

سلام خدمت همه وکلای عزیز
بنده سه تا قولنامه زمین دارم بخاطر اینکه با مالک زمین مشکل دارم و نمیتونم برم زمین رو تصرف کنم میخوام قولنامه کنم بدم به کس دیگه که یک دسته فروش رفته باشه
اما از این طرف میخوام یه کاغذ فسخ یا برگردون بگیرم که قولنامه های که دستشه بطور صوری باشه
بعد از تصرف زمین ده درصد حق الزحمه بهش بدم و خودبخود با گرفتن برگردون قولنامه فسخ شده باشه و ایشون فقط دستش به حق الزحمه خودش برسه ..
وکلای عزیز اگه امکانش هست چند متن برگردون یا همون فسخ قولنامه برام بنویسید که از نظر قانون مشکل نداشته باشه
ممنون میشم از همکاریتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تماس بگیرید تا کامل راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تنظیم قرارداد با یک وکیل مشورت نمایید