مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به راهنمایی

سلام و احترام خدمت شما
وکالت بلاعزل فروش به شخص داده بودم و بیع نامه هم نداشتم و از طریق دادگاه جهت باطل شدن این وکالت اقدام کردم. در نهایت رای قطعی مبنی بر جایز بودن این نوع وکالت ارائه شده است. با توجه به اینکه من به شخص مقابل هم اظهارنامه فرستادم که توافقی وکالت را فسخ کنیم اما قبول نمی کنند، ایا من با استفاده از این رای می توانم یکطرفه وکالت را باطل نمایم؟
جهت انجام این مورد باید به همان دفترخانه که اعطای وکالت انجام شده مراجعه نمایم؟
ممنونم میشم اگر راهنمایی بفرمایید
متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است