مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی

سلام
بنده یک باب منزل مسکونی بنام همسردومم خریداری نمودم وکلیه ثمن معامله را ازحساب دسته چک شخصی خودم درچندین مرحله به فروشنده ملک پرداخت نمودم وبعداز4 سال بابت ملک مذکورازهمسرم وکالت نامه بلاعزل باتمام اختیارات دریافت نمودم وملک کاملا قانونی بنام فرزندصغیرهمسراولم ازطریق بیع انتقال قطعی دادم.الان همسردومم رفته شکایت کرده جهت ابطال سند . واظهارداشته که من جهت فروش ملک به همسرم وکالت فروش بلاعزل باتمام اختیارات دادم ولی همسرم بدون درنظرگرفتن مصلحت من اقدام به انتقال ملک موصوف نموده .
لطفاراهنمایی بفرماییدکه میتونه درخواست ابطال سندیاردمال بکنه ویا اینکه درآینده درخواست ثمن معامله رابکنه باتوجه به اینکه حتی یک ریال جهت این معامله پرداخت نکرده و تمام مبلغ رابنده باچک شخصی حساب خودم به فروشنده پرداخت کردم ولی ایشان فقط صرفاچون سندخانه قبلا بنامش بوده الان مدعی و شاکی شده...
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر و ارادت فراوان

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله همسر شما می توانند ثمن معامله را مطالبه کنند. البته شاید بتوانید ادعا کنید که در قالب هبه و هدیه خانه را به همسرتان داده اید که تحت شرایطی ممکن است بتوانید خانه را پس بگیرید. با توجه به سوالات بعدی شما این را هم می توانید عنوان کنید منزل را بابت مهریه به همسرتان داده اید تا هم به دادن خانه و هم پرداخت مهریه محکوم نشوید. با توجه به تعدد اختلافات شما با همسرتان که در چند سوال مختلف مطرح کرده اید بهتر است حتما وکیل بگیرید.