مشاوره حقوقی رایگان - واریز بدهی به حساب دادگستری

با سلام و احترام
پسر عموی بنده یک سال پیش یک وکالت بلاعزل بهم دادن که حق عزل من رو نداره. من رفتم ملک به اسم خودم کردم. حالا من به شماره حساب بابت ملکش پول واریز می‌کنم. پول رو به حسابم برگشت میده و میخواد معامله را فسخ کنه. در حالی که در دفترخانه حق عزل وکیل از خودش سلب کرده. آیا من باید برای پرداخت طلبش به حساب دادگستری اقدام بکنم؟ و اینکه در هر نقطه ایران میشه انجام داد؟ یا به شهری که خود ملک درش قرار داره برم؟
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام در استنکاف از گرفتن ثمن معامله به حساب صندوق دادگستری بریزید و یک اظهارنامه برایش بفرستید