مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

بنده 6 سال پیش برای تمام کار ساختمان از شخصی که سنگ نما میفروخت میخواستم حدود 20 میلیون سنگ بیارم چون دست چک نداشتم برای ضمانت که پول سنگ بتونه بگیره یه قولنامه بابت واحد نوشتیم که مبلغ بیست ملیون پیش داده در قسمت توضیحات نوشتیم چنان چه تا فلان تاریخ مبلغ 20ملیون بهش برگردونم واحد میزد و عودت میگردد. داخل بندهای قولنامه بنگاه هم داور تعیین کرده بود بجز قولنامه داخل یه برگه دیگه نوشتیم بابت قولنامه شماره فلان تا تاریخ 20/12/95 چنان چه من مبلغ بیست میلیون پس بدم واحد برای خودمه و نوشتیم و پول ندم کل واحد برای اون هستش و بنده حق اعتراض ندارم. حال پیش بینی کردیم شاید واحد بخوام بفروشم برای همین نوشتیم که خریدار به بنده وکالت فروش بابت واحد میده که در موقع فروش واحد 20 ملیون بهش بدم و چنانچه مبلغ بیست ملیون ندم حق فروش واحد ندارم و در صورت فروش بنده فروش مال غیر انجام دادم. بعد یه مدت یه مقدار پول بهش دادم ولی یدفعه از محل فراری شد مجبور شدم بهش احضار نامه بدم که طبق قرارداد شماره 2345 بیا بیست ملیون بگیر که دیگه نه جوابی داد نه خبری ازش شد منم واحد به شخص دیگر فروختم سند هم زدم الان بعد از 6 سال یدفعه رفته شکایت کرده بیا واحد تحویل بده .. حالا سوال اینه آیا اون میتونه واحد بگیره واحد دیگه اصلا برای من نیست .. بعد اون بخاطر طلب پول سنگ اون قرارداد نوشتیم اصلا واحدی نفروختن یا پولی بهم نداده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نوعی معامله با حق استرداد و مشمول ماده 34 قانون ثبت است و فقط مبلغ را طلبکار میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما از وکیل کمک بگیریم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سوال طولانی است بهتر است تلفنی جواب بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

موارد ذکر شده به انضمام اظهارنامه را جهت دفاع ارائه دهید مدارک نیاز به بررسی دارد