مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگر تاتو کار

سلام قبل از عید 21 اسفند برای فیبروز ابرو مراجع کردم به آرایشگاه ..........خانم ابرو کار ابروهای منو به صورت غیر قرینه و کاملا افتضاح برای من اینکار رو انجام دادند و بارها با ایشون صحبت کردم که راضی نیستم ولی در کارشون اصلا تعهد ندارند خوشبختانه عکس قبلم رو هم دارم در حال حاضر در چند مورد شکایت دارم که نحوه طرح شکایت رو بفرمایید ممنون میشم 1- کار غیر حرفه ای انجام شده بر ابروی من 2- هزینه بسیار بالایی که ازم گرفتن 3- عدم تعهد کاری در خصوص اصلاح موضوع

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تعهد این مشاغل تعهد به وسیله هست نه تعهد به نتیجه بنابراین شکایت شما راه بجایی نمیبرد