مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین شراکتی با اقساط

سلام .من و یک فرد دیگر قصد خرید یک زمین صنعتی برای ساخت کارخانه از اداره شهرک های صنعتی هستیم .به دلیل این که اداره شهرک های صنعتی قرارداد زمین را فقط به نام یک نفر ثبت می‌کند قرار داد زمین به نام شریک من ثبت شده و سند قطعی زمین را بعد از پرداخت اقساط زمین که مدت آن سه سال میباشد به نام شخص می‌زند و فعلا فقط دفترچه قرار داد زمین موجود میباشد.من از شریکم چه نوع قرارداد و یا تضمینی بگیرم که بعد از ساخت و ساز زمین و پرداخت اقساط که هزینه های آن را به صورت نصف نصف در حال پرداخت هستیم شریکم موقع دریافت سند سه دانگ سند را به نام من بزند؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، قرارداد تنظیم کنید و نحوه انتقال و منشاء انتقال قدرالسهم شما در قرارداد هم تشریح کنید و همچنین دو نفر گواه ذیل قرارداد در حضور شما که از مواقع مطلع هی شوند امضاء کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید قرارداد دقیق و محکم و همراه با ذکر تمام جزئیات و شروط
تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بین خود تنظیم کنید و شروط در آن قید کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد می شوذ یک قرارداد قوی تنظیم نمایید