مشاوره حقوقی رایگان - زمین شراکتی

سلام زمینی زراعی دارم که به علت دور بودن از زمین به صورت شراکتی به شخصی دادم که کشت و زرع کند و به صورت هر چه سود داد بعد از برداشت به صورت نصف بین خودمون دو نفر تقسیم کنیم من سند قطعی دارم و به نام خودم است حال می گویند اگر زمینی شخصی چند سال متمادی روی آن کار کند می تواند مدعی زمین شود و یا طلب خسارت کند ایا این درست است

پاسخ ها :

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. بله در راستای صحبت شما باید عرض کنم که این فرض امکان پذیر و موجد هست. اما شما جهت جلوگیری از این موضوع اقدام به تنظیم قرارداد مزارعه نمایید . تمام نکات مهم حقوقی را لحاظ کرده و مکتوب نمایید که از هر بروز مشکلی در آینده جلو گیری گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هر سال قرارداد اجاره تنظیم کنید از نظر قانونی مشکلی پیش نمیاد.
توجه داشته باشید اگر زمین چند سال در دست یکی باشد و موجر بخواهد تخلیه مستاجر را بخواهد مستاجر در این شرایط بیشتر مقاومت می کند .