مشاوره حقوقی رایگان - آیا اعضای تعاونی مسکن شهرداری قانونا حق فروش زمین خود را به افراد غیر اعضا دارند یا خیر ؟

باسلام
سوال اول اینست که آیا کارکنان و افرادی که در تعاونی مسکن شهرداری عضو هستند حق فروش امتیاز زمین خود را دارند یا خیر ؟
سوال دوم اینست که در صورت فروش زمین خودشان (که توسط تعاونی مسکن به آنها داده شده) به فردی غیر از اعضائ تعاونی آیا فرد خریدار( که از بیرون تعونی امده و خرید کرده ) زمین حق شرکت در مجمع عمومی فوق العاده در خصوص تعیین تکیلیف برای زمین خریداری شده را دارد یا خیر ؟ سپاس از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

فروش امتیاز مسکن تعاونی مسکن شهرداری