مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک غلط زمین تعاونی مسکن شهرداری در تبریز و صدور مجوز از طرف شهرداری

سلام در یک واحد مسکونی 4طبقه 8واحدی با متراژ حدود 400متر زندگی میکنیم در سمت شرقی کوی ما که شامل چند کوچه ده متری به موازات هم و انتهای آنها بن بست میباشد فضای خالی وجود داشته که مسیر رودخانه نیز می باشد و شهرداری منطقه اقدام به صدور مجوز پروانه ساخت به کارکنان تعاونی مسکن شهرداری با قطعات کوچکتر از قطعات کوی ما نموده بطوریکه قسمتهای اعیانی یکواحد جدید الاحداث ، بیش از نصف حیاط و اعیانی واحدجدیدالاحداث دیگر بخش شمالی واحد ما که روبروی درب ورودی می باشد در حصار خود خواهند داشت با مراجعه به شهرداری اعلم می دارند بدلیل وجود قطعات کوچک تعاونی مسکن شهرداری و قطعات بزرگ واحد های ما موجب مغایرت شده ولی طبق مقررات مجوز 60درصدی به واحد های تعاونی مسکن داده شده است ظاهرا شهرداری در سالهای گذشته نسبت به این محل تغییر کاربری داده که ما استعلامی در این مورد نکرده ایم .البته نامه اعتراضی به شهرداری از طرف ما نوشته شده و اعام گردیده که در صورت عدم رسیدگی به موضوع ادعای خسارت برای ساکنین محفوظ می ماند و ازطرف بازرسی شهرداری از منطقه شهرداری مربوطه استعلام شده که در بالا به عرض رسید و کارشناسان مربوطه خود اذعان دارند که تفکیک غلط بوده ولی عملا هیچ کاری از دست انها بر نمی آید . البته در پایان سال 93 نسبت به تامین دلیل توسط کارشناس رسمی دادگستری اقدام شده و اظهار نموده اند که بدلیل تفکیک غلط و سایه اندازی و اشرافیت کار شهرداری منطقه درست نبوده است
حال این سئوال برای ما پیش می اید
1- آیا نامه اعتراضی ما خطاب به شهرداری مبنی بر ادعای خسارت که شماره وارده دبیرخانه نیز دارد می تواند در جریان شکایت های بعدی چه در دیوان عدالت اداری و یا دیگر مراجع قضائی مورد استناد قرار بگیرد
2- قطعات فوق بر مبنای قرارداد گروهی ساخته می شوند طبق اطلاع در صورتی که سازندگان جدید الاحداث سندشش دانگ نداشته باشند ما می توانیم با در دست داشتن نظر کارشناس رسمی و استناد به نداشتن سند مالکیت به اداره بازرسی کل کشور مراجعه و توقف عملیات را از آن مرجع بخواهیم .
3-آیا صلاح اهالی محل در این است که بطور مجزا به دیوان عدالت اداری شکایت کنند یا دسته جمعی ؟
4-با توجه به اهمیت موضوع آیا در صورت پیگیری از دیوان عدالت اداری امکان نتیجه مثبت وجود دارد و چقدر زمان می برد؟
با تشکر و سپاس از همکاری

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

یک- مشخصاً بهتر است هر گونه نامه ای دارای رسید باشد. اما شماره دبیرخانه نیز در صورتی که سوابق آن از بین نرفته باشد یا سامانه های مرتبط تغییر نکرده باشد، قابل استناد است. شما می توانید، یک اظهارنامه رسمی خطاب به شهرداری تنظیم و ارسال کنید و در آن به شماره نامه ثبت شده در دبیرخانه و تاریخ آن نامه اشاره کنید و مجدد درخواست خودتان را مطرح کنید. در صورتی که وکیل ندارید یا خودتان قادر نیستید متن مناسب اظهارنامه را تدوین کنید، برای تنظیم متن اظهارنامه می توانید در بخش «وکیل می خواهم» همین وب سایت درخواست خود را ثبت کنید.
دو- هر گونه پیگیری گروهی اهالی محل از نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی، حتی اگر ابزار کافی در اختیار آن نهاد نباشد، به رسیدگی به موضوع مورد نظر کمک خواهد کرد. البته معمولا سازمان بازرسی به دعوی بین اشخاص حقوقی و حقیقی غیردولتی رسیدگی نمی کند. این که چگونه متن درخواست خود را خطاب به سازمان بازرسی تنظیم کنید که طرف درخواستتان شهرداری باشد و نه شخص حقیقی (سایر ذینفعان مثل مالکان واحدها) مهم است. حتما با وکیل یا مشاوری که در این زمینه خاص تجربه دارد مشورت کنید.
سه-اگرچه روند رسیدگی در دیوان عدالت اداری قدری طولانی است و در چنین پرونده ای حداقل یک سال و گاهی تا چند سال زمان می برد، ولی احتمال نتیجه گرفتن کم نیست. اگر دسته جمعی اقدام کنید شاید در روند رسیدگی تسریع شود.
در مجموع بهتر است یک وکیل مجرب در زمینه دعاوی این چنینی در پیگیری ها همراه شما باشد. این که خسارت گرفتن از چه طریقی راحت تر است، را با وکیل مشورت کنید.

یک وکیل

با دادراه همنظر هستم