مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و عرض ادب یه بنده خدایی طبق قراردادی برام من کار کرده بود و طبق متراژ کارکرد ایشان حدود 11 میلیون میشده که با پیش رفت کار 10 میلیون پرداخت شده بود که ایشان اقدام به شکایت کرد و ادعای 17 میلیون کار کرد و بنده با ارایه رسید واریزی ها ثابت کردم ده تومان داده ام و گفتم حدود یه تومان طلب دارن که قاضی محترم گفتن نه 7 تومن ایشو نه یه تومان من 4 تومان بده اشتی کنید من گفتم الان ندارم 2 دارم میدم بقیه اشم بعدا که صورت جلسه کردیم نگو در صورت جلسه نوشته شده اگه تا 24 ساعت پرداخت نکنم باید 7 تومنو پرداخت کنم که من متوجه نشده بودم الان با پرداخت 2 تومن از 4 تومان حکم اجراییه امده 10 میلیون 400 باید پرداخت کنم خط و حسابهام مسدود کردن در ضمن در ان ایام بنده درگیر بیماری همسرم بودم که سرطان گرفته بودن که متاسفانه تیرماه امسال به رحمت خدا رفتن ایا می تونم کاری از پیش ببرم یا باید بخاطر هیچی باید 10 میلیون 400 پرداخت کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان از اساتید محترم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر با تاخیر تادیه 10/400 شده کاری نمیشه کرد .
اگر اشتباها این مبلغ در اجراییه آمده اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در محاسبات اشتباه ایجاد شده و اجراییه صادر گردیده است می توانید درخواست اصلاح اجرایی را به نماید