مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان

با سلام
ما یه قراردادی نوشتیم که ان شخص قرار بود در این قرارداد به من مبلغی پول پرداخت کند در این قرارداد شخص اول امضا و اثر انگشت زد مبلغ طی نیم ساعت توافق شد و نوشته شد و ایشان مبلغ را پرداخت نکرد من اگر ازشون شکایت کنم میتونه ادعا کنه که خودشون اون متن را نوشتن و با تشخیص زمان ثابت کنه یکی از شاهد ها نویسنده بود.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام توضیحات بسیار گنگ است...... اما مهمتر از اینکه چه کسی مفاد قرارداد را نوشته اصل امضا طرفین است..... در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ظاهرا قراردادی امضا شده و متعاقبا شرایط ان تحریر گشته است که مصداق جعل یعنی الحاق است ولی با توجه به زمان کم ان احراز تقدم تاخر ان توسط کارشناس مشکل است .