مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد نظارت

سلام وروز بخیر
لطفا در صورت امکان پاسخ دو سوال زیر را بفرمایند
1-ایا درصورتیکه قراردادی جهت نظارت نداشته باشیم زمان پایان قرارداد را زمان حد اکثر پیش بینی شده در هرگروه ساختمانی نظام مهندسی در نظر بگیریم؟
2-با توجه به موضوع فوق در صورتیکه کار اتمام ساختمان مورد نظارت بیشتر از حد اکثر زمان پیش بینی شده نظام مهندسی باشد درخواست دریافت حق الزحمه ده درصد برای شش ماه از مالک را نمود؟
3-لطفا مرجع قانون ده درصد تعرفه برای نظارت مازاد بر زمان قرارداد نظارت در مباحث نظام مهندسی را بفرمایند
در کدام مبحث ودر کدام قسمت
توضیح اینکه اینجانب نتوانستم آن را در مباحث پیدا نمایم
با احترام

پاسخ ها :

تمدید قرارداد نظارت ساختمان قرارداد نظارت قرارداد