مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام وقت بخیر
در معامله‌ ای‌ که‌ قرارداد‌ کتبی ندارد‌ و چک‌ و سفته‌ بعنوان‌ ضمانت‌ دست خریدار است‌ آیا طرفین میتوانند دبه کنند در دادگاه و قاضی از کجا پی میبره حق با‌ کیست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صدور چک و سفته و وجود آن در دست شخصی دلیل بر مدیونیت صادر کننده است. مگر اینکه خلافش اثبات شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی و گفت و گو بیشتر است از پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک مستند و شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استشهادیه و شهادت شهود استناد کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق اصول حقوقی وقتی هیچ دلیلی مثل شهادت یا قرارداد کتبی وجود ندارد قاضی از سایر قرائن و نشانه های قانونی موضوع را ثابت می کند طبق قانون وجود چک یا سفته در دست طلبکار نشانه بدهکار بودن صادر کننده آن چک یا سفته است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شخصی که سفته دستش است ذی نفع است و شخص صادرکننده سفته یا چک مدیون

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وجود چک و سفته در دست خریدار دلیل بر مدیونیت صادر کننده است مگر خلافش ثابت شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انها تا عدم اتبات انجام کارا ثابت نکنند نمیتوانند بر علیه شما رای بگیرند