مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق

سلام، من با یکسری دلایل و مشکلات درخواست طلاق دادم و سوالم از وکلای محترم اینه که:
1_ شوهرم در دوران عقد از برادرش یک گوشی خریده و به من داد؛ ولی الان میگه گوشی برادرم پسش بده (بعد از درخواست طلاق) ایا این حق را دارد که از من بگیرد؟؟

2_ در ضمن هدیه هایی که فامیلاشون به من دادند و جهیزیه ای که گرفتند رو میتونم برا خودم ببرم؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هدایا قابل استرداد است شما یک زندگی را رها کردید هدایا چه ارزشی دارد خصوصا که مال برادر شوهرتان هم هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هدایا قابل استرداد مگر خلاف آن توافق بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
گوشی تلفن همراه و هدایا متعلق به شما خواهد بود و قابل استرداد نیست البته اگر شما اعلام نمایید که هدایا را به دیگری انتقال داده اید یا ..