مشاوره حقوقی رایگان - هدیه ازدواج

سلام. خسته نباشید.
بنده زوج هستم.همسرم دادخواست استرداد اموال منقول داده و تو لیستش اون طلاهایی که پیش خودشه هم نوشته و سه نفر شاهد لیستو امضا کردن. فاکتور بعضیاشونو دارم به اسم خودم.
1- آیا فقط با شاهد قاضی به نفع اون رای میده؟
2- تو مراسم پاتختی اعلام کردن که از طرف خانواده من یه ماشین هدیه دادن ولی هنوز به اسم پدرم هست و تو لیستشون ماشین هم نوشتن آیا میتونن واسه ماشین اقدام کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین خیر
در خصوص سوال اول دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

یک وکیل

صدور حکم بستگی به دلایل و علم قاضی داره.در صورت اثبات هبه میتواند مال موهوبه را مسترد نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_خیر
2_زوجه باید ابتدا هبه را اثبات نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه هبه بوده باشد با وجود عین موهوبه قابل رجوع است وگرنه خیر
بایک وکیل دادگستری مشاوره کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هبه بوده باشد با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی قضات محترم صرفاً با شاهد رای صادر نمی کنم شما هم می توانید در جلسه اول دعوای متقابل ترک کنید شما رسید دارید و این مدرک معتبری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت اثبات هبه میتواند مال موهوبه را مسترد نماید